Terug

Historie van Motul

  • Door Luuk
  • Sunday 06 / 01 / 2019 0
Historie van Motul

Een blog over het ontstaan van Motul in 1853.

Toen ijzer begon te smelten, namen de prestatievereisten spectaculair toe. Toen de mens verder ging dan stoommachines en fabrieken overal ontstonden, toen olie essentieel werd, ging Motul een stap verder.

Technische beperkingen begonnen te vervagen toen Motul zijn allereerste onderneming in 1853 oprichtte. De industriële revolutie had net de wereld op zijn kop gezet, Motul greep de kans aan door zich te richten op innovatie-excellentie. Na minutieus nagedacht te hebben over elke stap in het industriële proces en zich een beeld te vormen van de groei van de auto, streefde Motul niet alleen naar het creëren van de juiste olie voor het juiste doel, maar Motul wilde de opgedane kennis bij elke stap benutten en deze optimaal benutten door de meeste te verzamelen ingenieuze innovaties.

Voortdurend oefenend motiveert Motul een toewijding tot het beste, van zijn leveranciers, via zijn innovatie tot zijn klanten. Van het eerste olieplatform van Pennsylvania tot het nieuwste laboratorium van het merk, de uitvouwende zoektocht naar verbetering voedt het bedrijf van dag tot dag, innovatie-tot-innovatie. 1966 was een kenmerkend jaar in Motul's streven naar uitvinding met de oprichting van Century 2100, de inaugurele semi-synthetische olie, begroet door de hele autosfeer als de volgende katalysator van de industrie voor hoge prestaties. Geïnspireerd door Motul's 300 overwinningen in competitie en mogelijk gemaakt door deze semi-synthetische technologie voorloper, werd het 300V-product geboren in 1971 en werd het de eerste volledig synthetische olie op de wereldwijde markt. Met behulp van de technologie van vandaag wordt 300V beschouwd als de referentie in de autosport.

Parallel aan zijn autobedrijf heeft MotulTech hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen en smeerproducten ontwikkeld om tegemoet te komen aan de zeer veeleisende behoeften van de groeiende wereldwijde industriële zakenwereld sinds 1989.

Passie is wat liefhebbers van techniek verbindt met hun machines, dezelfde passie die Motul in innovatie brengt. De Ingenuity-connectie tussen Motul en zijn gemeenschap, of ze nu professionals zijn of niet, is de belangrijkste sleutel tot het bereiken van het onhaalbare, het verleggen van gemeenschappelijke criteria en het fundamenteel bouwen aan een langdurige efficiëntie.

Het ondersteunen van de projecten van hun klanten is de belofte die Motul aan hen doet op een manier die niemand anders zou doen. Kant-en-klare oplossingen zijn goed en compleet, maar geoptimaliseerde antwoorden zijn beter. Motul's devotie breekt grenzen af ​​en creëert een echte artisticiteit, de artisticiteit die alleen de eenheid van wijsheid en ervaring kan creëren, de kunstenaarschap die nooit rust, de kunstenaarschap die altijd in ontwikkeling is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »