Terug

Radar- en Laserdetectie (24)

Filters

Radar- en Laserdetectie

Radardetectie

Wat is er nou fijner dan zorgeloos op de weg kunnen rijden zonder dat u zich om de zoveel kilometer zorgen moet maken over een mogelijke controle van de politie? Wij kunnen u hiermee helpen met behulp van onze producten voor radardetectie. In totaal bieden wij 3 producten aan die prima van pas komen bij controles, namelijk het volgende:

  • De Laser Track
  • De Stinger
  • De Target Blu Eye

Laser Track

Dit product uit ons assortiment is prima om uzelf tegen het laseren te beschermen. De lasergun wordt namelijk steeds vaker toegepast door de politie bij snelheidscontroles. Deze lasers worden vaker gebruikt omdat ze veel mobieler en sneller zijn dan bijvoorbeeld flitsers, trajectcontroles en mobiele radarcontroles. Het nadeel van de korte lasercontroles is dat deze bijna nooit worden gemeld op de toegankelijke apps en systemen, zoals Flitsmeister en een Stinger systeem. Met onze laser track kun jij je optimaal beschermen tegen deze lasercontroles.

Stinger kopen

Stinger biedt ondertussen verschillende ‘radardetectoren’ aan, namelijk de Stinger Card en de Stinger VIP. Beide systemen zijn 100% legaal. Stinger is een flexibel systeem dat kan worden toegepast als randalarmering. Dit stelt u in staat om op uw gemak te kunnen rijden, zonder zorgen. Bekijk ons gehele assortiment. De VIP is zelfs speciaal ontworpen om langere waarschuwingsafstanden te kunnen geven op moderne snelheidsradars.

Target Blu Eye kopen

Ook voor de aanschaf van de Target Blu Eye kunt u bij ons terecht. Dit gepatenteerde verkeersveiligheidssysteem is uniek in zijn soort. Met dit systeem wordt u op tijd gewaarschuwd voor hulpdiensten die naderen, zoals een politieauto. De onderscheidende factor van dit systeem is dat u zelfs wordt gewaarschuwd wanneer de hulpdiensten geen zwaailichten of sirenes voeren. Doordat u met de Target Blu Eye wordt gewaarschuwd via een akoestisch signaal en met een signaalsterktemeter, zijn de zwaailichten en sirenes niet eens nodig. Bekijk snel onze producten om meer te weten te komen over dit revolutionaire product.

Voor radardetectie zit u bij ons goed. We bieden verschillende producten aan waarmee u de controles voor zult zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »