Terug

LaserTrack Flare Base (main unit, display, incl. alle aansluitkabels)

Binnen 7 werkdagen in huis*

 • Backorder

Basis set bestaande uitcentrale verwerkingseenheid
bedieningsdisplay met visuele en akoestische alarmering
complete bekabeling

€ 349,-

Aan verlanglijst toevoegen

 • Volgende dag in huis! Tooltip Indien op voorraad en voor 10:00 uur besteld.
 • Snelle verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • Niet goed? Geld terug!
Placeholder 9,8

Theo Buurkamp

“Snelle verzending en een scherpe prijs!”

Productomschrijving

LaserTrack Flare Base (main unit, display, incl. alle aansluitkabels)

Productomschrijving

Infrarood lasertechnologie

 

De Laser track flare base is een Infraroodlasersystemen met een golflengte (frequentie) van 904 nanometer die wereldwijd worden gebruikt voor het meten van afstand en snelheid, vanwege hun uitzonderlijk smalle straal en hoge mate van ongevoeligheid voor atmosferische omstandigheden.

Het voordeel van een uitzonderlijk smalle laserstraal, is dat een voorwerp, bijvoorbeeld een auto, met grote precisie op honderden meters kan worden 'gespot'. Op deze manier kan er binnen een fractie van een seconde afstand en snelheid worden gemeten. Dit gebeurt allemaal volledig onzichtbaar, omdat de infraroodstraal niet kan worden opgemerkt door het menselijk oog. De bekendste lasersystemen zijn de laserpistolen die door de politie worden gebruikt om snelheidscontroles  mee uit te voeren.

Maakt foutloos onderscheid tussen verschillende lasersystemen

De zeer geavanceerde en ultracompacte LaserTrack Flare is om redenen van integriteit uitgerust met dezelfde technologie als de technologie die wordt toegepast in politie-laserguns en biedt u als gebruiker een groot voordeel. Het systeem maakt een onberispelijk onderscheid tussen de signalen van zijn eigen transponders en vele laserbeveiligingsapparaten.

Herkenning

Het openen van de poort van uw tuin of het openen van uw garagedeur gebeurt volledig automatisch door LaserTrack Flare. U hoeft niet eens op een knop te drukken! Zodra uw auto binnen het bereik van de tuinpoort of garagedeur komt, wordt de noodzakelijke toegangscode automatisch uitgewisseld en de poort of deur gaat open. Om veiligheidsredenen maakt het systeem gebruik van meer dan 4 miljard codes en kunnen maximaal 50 verschillende voertuigen, elk met hun eigen code, in het systeem worden geprogrammeerd.

Onderweg LaserTrack Flare herkent andere weggebruikers die laserbeveiligingsapparatuur gebruiken zonder een melding te geven. LaserTrack Flare interfereert niet met deze veiligheidsapparaten. Of de snelheidsmetingen van laserpistolen van politie worden gedetecteerd of zelfs voorkomen, hangt af van de instellingen die door de gebruiker zijn geselecteerd.

Afstandsbediening
Af fabriek werkt de LaserTrack Flare uitsluitend als afstandsbediening. Deze modus is overal in de wereld toegestaan. Een hoorbare en visuele waarschuwing op het display geeft aan dat de afstandsbediening modus actief is.

Detectie-modus lasersnelheidsdetectie
Deze detectie modus mag vrijwel overal ter wereld worden gebruikt. Houd er rekening mee dat deze modus niet substantieel beschermend is. Een laserpistool heeft minder dan een halve seconde nodig om de snelheid van een voertuig te meten. Als LaserTrack Flare u in een dergelijk geval waarschuwt, is er geen tijd meer om uw snelheid te corrigeren. Een geluidssignaal en visuele waarschuwing op het display geeft aan dat de detectiemodus voor lasersnelheidscamera actief is.

Beschermingsmodus lasersnelheidsbeveiliging
Deze modus is niet toegestaan in de meeste Europese landen. Als de beschermingsmodus is geactiveerd, is het belangrijk om u ervan bewust te zijn dat de bescherming tegen het laserguns van de politie van tijdelijke aard is. Dit zou u genoeg tijd moeten geven om, indien nodig, uw snelheid aan te passen. Een geluidssignaal en visuele waarschuwing op het display geeft aan dat de beveiligingsmodus van de lasersnelheidscontrole actief is en dat als zodanig geen lasersnelheid kan worden afgelezen.

Deze multifunctionele en uiteraard 100% legale LaserTrack Flare draagt bij aan een comfortabele en meer ontspannen manier van rijden, vanwege het compacte formaat, de slank ontworpen transponders en de geavanceerde technologie. 

Inhoud verpakking:

 • 1 x Laser Track flare base unit
 • 1 x  Informatie display
 • 1 x Voedingskabel  
 • 1 x  Zekeringhouder incl. zekering 
 • 1 x  Mini waterpas
 • 1 x  SD-kaart
 • Handleiding

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
LaserTrack Flare Base (main unit, display, incl. alle aansluitkabels)

LaserTrack Flare Base (main unit, display, incl. alle aansluitkabels)

€ 349,-

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »