Terug

LaserTrack (9)

Filters

LaserTrack

Lasertechnologie

Met LaserTrack Flare rijd je stukken comfortabeler

Houdt u van comfort in uw auto? En wilt u als sportieve autorijder onbezorgd genieten van de beschikbare PK’s? Dan is LaserTrack Flare de ideale multifunctionele afstandsbediening voor u. Met de nieuwste lasertechnologie van de LaserTrack Flare open je op afstand je automatische garagedeur of tuinhek. Of je laat je de buitenverlichting automatisch aanspringen. Een comfortabel bijkomend voordeel: de geavanceerde elektronica van LaserTrack Flare herkent ook de signalen van politielaserguns en voorkomt een meting.

Steeds meer lasercontroles

Volledig terecht is veiligheid in het wegverkeer wereldwijd een hot issue. Overheden controleren de snelheid van automobilisten vandaag de dag op tal van manieren. Hierbij gebruiken ze o.a. trajectcontroles, (mobiele) radarsystemen, flitskasten en onopvallende videowagens. In toenemende mate zet de politie bij snelheidscontroles laserguns in. Ongetwijfeld heeft u wel eens een politieagent langs de weg zien staan ‘gewapend’ met een lasergun. Misschien bent u zelfs wel eens staande gehouden en getrakteerd op een fikse bekeuring.

LaserTrack Flare: uniek all-in-one laserproduct

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde lasertechnologie en in samenwerking met vooraanstaande optische specialisten hebben wij een uiterst krachtig en compact all-in-one product ontwikkeld: de LaserTrack Flare. In dit innovatieve systeem zijn zender en ontvanger in de allerkleinste behuizing ooit ondergebracht. De unieke LaserTrack Flare is niet alleen de krachtigste in zijn soort maar biedt nog veel meer onderscheidende voordelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »