Terug

Millers Oils Benzine Power Ecomax Octaanbooster

7-18 werkdagen

  • Backorder

Benzine Power Ecomax is een octaanbooster die niet alleen het vermogen van de motor met 2 octaan verhoogt maar tevens zorgt voor een efficiënter (lager) brandstofverbruik wanneer u op loodvrije brandstof rijd.

€ 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Volgende dag in huis! Tooltip Indien op voorraad en voor 10:00 uur besteld.
  • Snelle verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Niet goed? Geld terug!
Placeholder 9,8

Theo Buurkamp

“Snelle verzending en een scherpe prijs!”

Productomschrijving

Millers Oils Benzine Power Ecomax Octaanbooster

Gecombineerd octaangetal / cleaning additief dat het octaangetal van ongelode benzine met twee cijfers verhoogt. Het additief van Millers Oils is geschikt voor gebruik in alle benzinemotoren. Verbeterde prestaties en schonere brandstofinspuiting en carburateursproeiers.

 

Waarschuwingen voor gevaar 

Gevaar |  H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H360FD: Kan de vruchtbaarheid schaden. Kan het ongeboren kind schaden. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. P202: Lees en begrijp alle veiligheidsmaatregelen voor gebruik. Voorkom dat P273 in het milieu terechtkomt. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming / gelaatsbescherming dragen. P301 + 310: Bij inslikken: Onmiddellijk een antigifcentrum / arts raadplegen. P305 + 351 + 338: Na contact met de ogen: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk bestaande contactlenzen. Blijf spoelen. P331: Geen braken opwekken.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Millers Oils Benzine Power Ecomax Octaanbooster

Millers Oils Benzine Power Ecomax Octaanbooster

€ 28,-

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »