Terug

Target Blu Eye (3)

Filters

Target Blu Eye

De Target Blu Eye €899,90 is een uniek veiligheidssysteem wat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten zoals een politieauto of ambulance, u krijgt de waarschuwing zelfs als de hulpdiensten u zonder zwaailichten en/of sirene naderen. Met de Target Blu Eye krijgt u een waarschuwing in de auto middels akoestische signalen en ziet u aan de signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay wat de afstand van de naderende hulpdiensten is.

TETRA technologie


Het Target Blu Eye systeem is gebaseerd op TETRA technologie, dit is de basis van het C2000 netwerk waar de Nederlandse hulpdiensten gebruik van maken. Deze zeer geavanceerde technologie zorgt er voor dat u altijd gewaarschuwd wordt als de hulpdiensten u naderen, zo kunt u vroegtijdig actie ondernemen om veilig plaats te maken voor de naderende voertuigen. De Target Blu Eye zal u waarschuwen voor de aanwezigheid van:

•    Politievoertuigen (surveillancewagens, KLPD en onopvallende politieauto’s)
•    Politiemotoren
•    Brandweerwagens
•    Ambulances

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »