Terug

Milltek (1)

Filters

Milltek
MILLTEK SPORT, THE LEADING PERFORMANCE EXHAUST MANUFACTURER
Opgericht in 1983 door een echte autoliefhebber, zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van prestatie-uitlaatsystemen voor een voortdurend groeiend assortiment voertuigen.

Met hoofdkantoor in het VK en een ontwikkelings- en testcentrum op de iconische Nürburgring, Duitsland; we ontwerpen, ontwikkelen en testen ons assortiment uitlaatsystemen in eigen huis met behulp van geavanceerde apparatuur, zoals de nieuwste All Electrical CNC Mandrel Tube Benders en Faro 3D Laserscanners, gecombineerd met een van de meest ervaren teams van ingenieurs en productiebedrijven. Medewerkers in de branche stellen ons in staat om als eerste marktproducten en innovatieve ontwerpen te blijven leveren.

MILLTEK SPORT RACING
Alles wat we ontwerpen en produceren, wordt maar op één kwaliteit gemaakt - en dat moet goed genoeg zijn voor de meest veeleisende klanten, onze raceteams! Om de eisen en verwachtingen van de eisen en verwachtingen van de motorsportindustrie volledig te begrijpen, hebben we ons door de jaren heen volledig ondergedompeld in de motorsport en hebben we deelgenomen aan enkele van de meest slopende races en kampioenschappen in Europa.We hebben voertuigen en uitlaatsystemen ontwikkeld voor Milltek Sport Racing om mee te concurreren in series inclusief het British Touring Car Championship, de Volkswagen Cup, Time Attack, VLN en N24. Door onze eigen ervaringen zijn we erin geslaagd om te begrijpen hoe te produceren volgens de veeleisende toleranties en ongeëvenaarde kwaliteit die 's werelds toonaangevende motorsportteams en fabrikanten vereisen.
Al onze prestatie-uitlaatsystemen zijn vervaardigd uit T304L roestvrij staal; geeft u de voldoening te weten dat onze producten zijn bedoeld om in een van de moeilijkste omgevingen mee te gaan. T304L is een zeer duurzame vorm van roestvrij staal die veel minder gevoelig is voor degradatie en verkleuring dan vele andere in zijn soort, terwijl het bijna voor onbepaalde tijd meegaat.

Onze toewijding aan de perfectie van onze uitlaatsystemen is wat ons in staat heeft gesteld om geaccrediteerd te worden voor ISO9001: 2015 en om een van de breedste reeksen van EG-goedgekeurde uitlaatsystemen te bereiken, allemaal getest en goedgekeurd door TUV in Duitsland. Dit, gecombineerd met ons uitgebreide dealernetwerk, levert aan meer dan 95 landen wereldwijd Milltek Sport tot een van de meest toegankelijke merken in de aftermarket-industrie. De afgelopen seizoenen hebben we raceseries ondersteund waaraan we niet langer rechtstreeks deelnemen door technische partners te worden van een aantal concurrerende teams en nauw met hen samen te werken om nieuwe producten te ontwikkelen om de evolutie van onze begrip van motorsport voort te zetten. Sinds een aantal seizoenen zijn we technische partners van Power Maxed Racing en BMR in de BTCC, waardoor we niet alleen onze eigen inzichten kunnen ontwikkelen, maar ook onze motorsportproducten aan de steeds veranderende eisen van de industrie.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »