Terug

Stinger VIP Radar + Laser Set

Binnen 7 werkdagen in huis*

  • Backorder

De VIP is ontworpen zodat hij langere waarschuwingsafstanden op moderne snelheidsradars kan geven, omdat dat is waar het telt. Niet om de afstanden op normale radars te vergroten, want die afstanden zijn al meer dan genoeg.

€ 3.595,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Volgende dag in huis! Tooltip Indien op voorraad en voor 10:00 uur besteld.
  • Snelle verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Niet goed? Geld terug!
Placeholder 9,8

Theo Buurkamp

“Snelle verzending en een scherpe prijs!”

Productomschrijving

Stinger VIP Radar + Laser Set

Verbeterde bescherming: Langere waarschuwingsafstanden op moderne radars 

De VIP is ontworpen zodat hij langere waarschuwingsafstanden op moderne snelheidsradars kan geven*, omdat dat is waar het telt. Niet om de afstanden op normale radars te vergroten, want die afstanden zijn al meer dan genoeg.

Moderne radars zijn er met verschillende polarisaties. Simpel gezegd is de polarisatie de orientatie waarmee een radargolf zich voortbeweegt. Stinger's 'patch technology' heeft ons in staat gesteld om de VIP van een unieke high defenition antenne die geoptimalisserd is om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen.

Bovendien zijn moderne radars vaak zogenoemde 'low power radars' waardoor ze nog moeilijker op comfortabele afstand te ontdekken zijn. Goed dus dat de VIP's nieuwe generatie patch antenne in staat is om zelfs de zwakste signalen al te herkennen en om waarschuwingsafstanden zelfs tegen de meest verradelijke opponenten te maximaliseren.
Stinger SA Technique
Stinger VIP Ongelofelijk gebruiksgemak 

De alarmering van de VIP is revolutionair in zijn eenvoud. Rustig, maar luid en duidelijk als het moet, zodat u zich volledig op het rijden kan concentreren 

Heldere kleurcodering zorgt ervoor dat een minimale blik op uw Stinger display voldoet. Groen betekent te allen tijde 'relax', oranje 'onderdrukt alarm' en rood 'maximale attentie'. Duidelijke pictogrammen maken het beeld compleet.
0.0001 gigahertz nauwkeurigheid 

De introductie van de VIP laat u tevens kennis maken met Stinger’s nieuwe generatie 'patch technologie'. De nieuwe Multi Polarity HD antenne voorziet de VIP van de veruit de hoogste accuratesse die ooit beschikbaar is geweest voor flitsbescherming. Stinger's 'standaard' SA antenne blinkt natuurlijk al uit in precisie, maar met een accuratesse van 0.0001 GHz brengt de volledig nieuw ontwikkelde Multi Polarity HD antenne de meetnauwkeurigheid naar het extreme. En niet voor niets, want meer accuratesse betekent minder vals alarm*.
Stinger VIP

* N.B: Functionaliteiten alleen beschikbaar waar toegestaan. 

radar detector

 

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Stinger VIP Radar + Laser Set

Stinger VIP Radar + Laser Set

€ 3.595,90

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »